ალბათ იცით რომ ინდოეთში ძირითადათ ბოსტნეულს ანიჭებენ უპირატესობას , ასე რომ ჩვენი მომდევნო კერძი არის ,ბოსტნეული ფენოვან ცომში ...
2ს/კ -ზეთი
2ც- ხახვი
1ც-კარტოფილი
1ც- სტაფილო
50 გრ -ნაღების ყველი
1ჩ/კ - ძირა
1ს/კ - ქიძი
წითელი წიწაკა გემოვნებით
მარილი გემოვნებით
ფენოვანი ცომი(შეგიძლიათ გამოიყენოოთ მაღაზიაში ნაყიდი ფნოვანი ცომი)
ტაფაზე მოვასხათ ზეთი ჩვყაროთ ხახვი და ვშუშოთ, ხახვი რომ ფერს შეიცვლის დავამატოთ წვრილად გახეხილი კარტოფილი, და შევწვათ .. ჩავამატოთ გხეხილი სტაფილო და ყველი ვურით სანამ კარგათ არ შეიწვება მოვაყაროთ
ძირა , ინძი , წიწაკა მარილი კარგათ ვურიოთ და გადმოვდგათ ცეცხლიდან...ფნოვანი ცომი დავჭრთ საშუალო ოთხკუთხედებათ შუაგულში მოვათავსოთ მომზადებული მასა გადავკეცოთ სამკუთხედებათ პირის შესაკრავად და იმისათვისაც რომ ლამაზათ გავაფორმოთ კერძი პირები შევაერთოთ ჩანგლის დახმარებით ამას ვიდეოსი იხილავთ უკეთ,, მოვათავსოთ ჭარონაზე და გამოვაცხოთ ...
No comments:
Post a Comment