ეს კერძი ძალიან გავს ქათულ ჩახოხბილს :) მაგრამ არის განსხვავებებიც და სხვა დანამატებიც...
4ც-მოზრდილი პომიდორი
4თ - ხახვი
1 კგ - ქათმის ხორცი
1ჩ /კ - მიხაკი სანელებელი
1ჩკ - ძირა
4კეკალი -ილი
2ც- დაფნა
1ჩ/კ - წითლი წიწაკა
1ც-მწვანე წიწაკა
შავი პილპილი გემოვნებით
დარიჩინი გემოვნებით
ცოცხალი ქინძი
ზეთი
მარილი გემოვნებით
3ჭ -წყალი
ტაფაზე მოვშუშოთ მიხაკი ,დაფნა , ძირა , ილი, პილპილი დარიჩინი თუ რათქმაუნდა ეს ყველაფერი არ არის დაფქვილი რადგან 5 წითის მოხალვის შემდეგ ეს ყველაფერი უნდა დაიფქვას ბლენდერში ,,, ცალკე ქვაბში ჩავასხათ ცოტაოდენი ზეთი ხახვი უნდა დავჭრათ მოგრძოთ არა კუბიკებათ და ზეთში მოშუშოთ ,პომიდორი დავჭრათ წვრილ კუბიკებათ და დავუმატოთ ხახვს კარაგათ რომ მოიშუშება დავუმატოთ დაჭრილი ქათმის ხორცი ბლენდერში გატარებული სუნელები, წითელი წიწაკა და კარგათ ვურიოთ 10 წუთის შემდეგ დავუმატოთ წყალი და ვადუღოთ სანამ კარგათ არ მოიხარშება ხორცი . ცეცხლიდა გადმოდგმიდან 5 წუთით ადრე დავამატოთ მწვანე წიწაკა მარილი და ცოცხალი ქინძი კერძი მზადააა ....
No comments:
Post a Comment