ინდური სამზარეულო

ინდური სამზარეულო

Friday, April 1, 2011

Indian Chicken Tandoori


 800გრ - ქათამი(შეიძლება გამოიყენოთ მხოლოდ ქათმის ბარკალი)
1ჯ- იოგურტი (ტკბილი არ უნდა იყოს. სმეტანა ან მაიონეზიც შიძლება)
1ს/კ - ნიორი(გატარებული)
2ს/კ - წითელი წიწაკა( დაფქვილი)
1ს/კ - ლომნის წვენი
2ს/კ -მდოგვის ზეთი(საქართველოს პირობებში შეიძლება ჩვეულობრივი ზეთი მარა უკეთესია მდოგვის ზეთი)
მარილი გემოვნებით
(იყენებენ ასევე მწარე პანჯაბურ სუნელს რომელიც აქ არ იშოვება სამწუხარიდ)

 ქათამი  უნდა დაისეროს  რომ საწებელი კარგათ  გაუჯდეს თუ როგორ ამას ვიდეოში ნახავთ უკეთესად ,  დასერილ ქათამს მოვასხათ ლიმნის წვენი მოვყაროთ მარილი ,დავაყაროთ 1ს/კ წიწაკა დაფქვილი ნიორი და კარგათ შევაზილოთ თანაბრად ეს  ყველაფერი ქათამს... ცალკე  ავიღოთ იოგურტი დავაყაროთ 1ს/კ წიწაკა, მარილი, ზეთი და ვურიოთ ... მიღებულ მასაში ჩავდოთ ქათამი  გავაჩეროთ რამოდენიმე წუთი რომ კარგათ გაუჯდეს დავდოთ ცხიმწასმულ ტაფაზე და შვწვათ ასევე კარგია ღუმელში შეწვა თანაბრათ დაბრაწეთ.....

No comments:

Post a Comment