ინდური სამზარეულო

ინდური სამზარეულო

Tuesday, April 12, 2011

Falooda - Refreshing Drink - დესერტი ნაყინით


2ჭ- რძე(უცხიმო )
2ჭ- ვანილის ნაყინი
5ს/კ - ვარდის სიროფი
2 ს/კ - შაქარი
1ჩ /კ - ილი (დაფქვილი)
ნახევარი ჭიქა - მიწისტხილი მოხალული
 არის დანამატი რომელიც ჩვენთან არ არის

 ცალკე ჭიქაში ჩავყაროთ ილის მარცვლები და დავასხათ 1 ჭიქა წყალი  გავაჩეროთ ნახევარი საათი მაინც რომ დალბეს...  რძე დავდგათ ცეცხლზე  რომ შეთბება დავამათოთ შაქარი  და ვარდის წყალი  რომ წამოდუღდება გადმოვდგათ ცეცხლიდან  ..ილს გადაუწუროთ წყალი და დამბალი მარცვლები ჩავყაროთ რძეში , ჩავდოთ რძეში 1 ჭ ნაყინი როდესაც ცოტა შეთბება...  ცალკე  ჭიქებში   გადავანაწილოთ დარჩენილი ნაყინი ისე რომ ნახევარ ჭიქას მაინც ფარავდეს და დავასხათ  მომზადებული რძე  და მოვაყაროთ  წვრილად დახვნილი მიწისთხილი ასევე შეგიძლიათ ქოქოსის ფხვნილი...

No comments:

Post a Comment