ინდური სამზარეულო
Tuesday, April 12, 2011
Falooda - Refreshing Drink - დესერტი ნაყინით
2ჭ- რძე(უცხიმო )
2ჭ- ვანილის ნაყინი
5ს/კ - ვარდის სიროფი
2 ს/კ - შაქარი
1ჩ /კ - ილი (დაფქვილი)
ნახევარი ჭიქა - მიწისტხილი მოხალული
არის დანამატი რომელიც ჩვენთან არ არის
ცალკე ჭიქაში ჩავყაროთ ილის მარცვლები და დავასხათ 1 ჭიქა წყალი გავაჩეროთ ნახევარი საათი მაინც რომ დალბეს... რძე დავდგათ ცეცხლზე რომ შეთბება დავამათოთ შაქარი და ვარდის წყალი რომ წამოდუღდება გადმოვდგათ ცეცხლიდან ..ილს გადაუწუროთ წყალი და დამბალი მარცვლები ჩავყაროთ რძეში , ჩავდოთ რძეში 1 ჭ ნაყინი როდესაც ცოტა შეთბება... ცალკე ჭიქებში გადავანაწილოთ დარჩენილი ნაყინი ისე რომ ნახევარ ჭიქას მაინც ფარავდეს და დავასხათ მომზადებული რძე და მოვაყაროთ წვრილად დახვნილი მიწისთხილი ასევე შეგიძლიათ ქოქოსის ფხვნილი...
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment