ინდური სამზარეულო

ინდური სამზარეულო

Tuesday, March 22, 2011

Quick Seekh Kabab -ქაბაბი

 500გრ- ცხვრის ხორცი(შეგიძლიათ შეცვალოთ სხვა ხორცით , )
2თ - ხახვი
1ჩ/კ - წითელი წიწაკა
1ჩ/კ - ნიორი
მარილი
ქინძი
50გრ - კარაქი

ფარშს დავამატოთ  დაჭრილი ხახვი, წიწაკა, გატარებული ნიორი, მარილი ქინძი და კარაქი ავურიოთ კარგათ.. ხელი დავისველოთ ზეთში და  გავაკეთოთ ქაბაბი  თუ ვაქვს სპეციალური ჩხირები  ქაბაბი წამოვაცვათ და შევწვათ ცხიმწასმულ ღუმელში   მეორე მხარეს რომ გადავატრიალებთ გადაუსვატ ცოტაოდენი კარაქი და კარგათ დავბროწოთ... მოვასხთ კეჩუპი და მიირთვით...

No comments:

Post a Comment