ინდური სამზარეულო

ინდური სამზარეულო

Sunday, March 20, 2011

Egg Paratha


2ჭ - ფქვილი
3/4 -თავი ხახვი
4ც - კვერხი
1ს/კ - წითელი დაფქვილი წიწაკა
1ც- მწვანე წიწაკა
ქინძი
მარილი
კარაქი
წყალი


დავჭრათ ხახვი დავამატოთ  კვერცხი, წითელი წიწაკა, ქინძი, მწვანე წიწაკა და მარილი... ავურიოთ კარგათ..
მოვზილოთ  ჩვილი ცომი და მოზილვის დროს ხელი დავისველოთ ზეთში  ისე რომ ცომს შეაზილოთ ცოტა ზეთი,,, ცომი უნდა დაიკეცოს , მოთავსდეს შიგთავსი და გამოცხვემ მარა გამოცხობის პროცესს  უკეტესად ნახავთ ვიდეოში ,,დაწერილს ნანახი ჯობია  :)


No comments:

Post a Comment