ინდური სამზარეულო

ინდური სამზარეულო

Monday, March 21, 2011

Matar Paneer


250გრ - პანირი(ინდური ყველია) შეგიძლიათ გამოიყენოთ უმარილო ყველი
3/4  -თავი ხახვი(გატარებული)
2ს/კ - ნიორი(გატარებული)
3ც - პომიდორი (გატარებული)
1/5ჭ - მწვანე ბარდა
 1ჩ/კ - დაფქვილი კვლიავი
1ს/კ - დაფქვილი ქინძი
1ს/კ -წითელი წიწაკა
2ს/კ -კარაქი
ცოცხალი ქინძი
მარილი

 ზეთში მოვშუშუთ გატარებული ხახვი  დავამატოთ ნიორი , დაფქვილი ქინძი, წიწაკა და კვლიავი .. ეს ყველაფერი კარგათ რომ მოიშუშება დავუმატოთ ბლენდერში გატარებული პომიდორი და 1 ჭ წყალი  და ვადუღოთ 5 წუთი  შემდეგ ვამატებთ ბარდას და კუბიიკებად დაჭრილ ყველს ... კარგათ ავურიოთ და მოვშუშოთ დუღილის დროს  თუ წყალი სულ დაშრება შეგვიძლია ცოტა დავამატოთ . მოვაყაროთ მარილი და ჩავდოთ კარაქი  2 წუთი წამოვადუღოთ და კერძი მზადაა....

No comments:

Post a Comment