ინდური სამზარეულო
Monday, March 21, 2011
Matar Paneer
250გრ - პანირი(ინდური ყველია) შეგიძლიათ გამოიყენოთ უმარილო ყველი
3/4 -თავი ხახვი(გატარებული)
2ს/კ - ნიორი(გატარებული)
3ც - პომიდორი (გატარებული)
1/5ჭ - მწვანე ბარდა
1ჩ/კ - დაფქვილი კვლიავი
1ს/კ - დაფქვილი ქინძი
1ს/კ -წითელი წიწაკა
2ს/კ -კარაქი
ცოცხალი ქინძი
მარილი
ზეთში მოვშუშუთ გატარებული ხახვი დავამატოთ ნიორი , დაფქვილი ქინძი, წიწაკა და კვლიავი .. ეს ყველაფერი კარგათ რომ მოიშუშება დავუმატოთ ბლენდერში გატარებული პომიდორი და 1 ჭ წყალი და ვადუღოთ 5 წუთი შემდეგ ვამატებთ ბარდას და კუბიიკებად დაჭრილ ყველს ... კარგათ ავურიოთ და მოვშუშოთ დუღილის დროს თუ წყალი სულ დაშრება შეგვიძლია ცოტა დავამატოთ . მოვაყაროთ მარილი და ჩავდოთ კარაქი 2 წუთი წამოვადუღოთ და კერძი მზადაა....
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment