ინდური სამზარეულო
Tuesday, June 21, 2011
chicken Kurma
რეცეპტი ზუსტი დოზებით არ არის მოცემული ვიდეოდან კარგათ დაინახავთ თუ როგორ უნდა მომზადდეს კერძი და რა დოზით საჭიროებს პროდუქტს ...
ქათამი
ხახვი
ქოქოსის ფხვნილი
ხაჭო შესქელებული იოგუტი
მარილი
მიწისთხილი
პილპილი
დაფნა
მდოგვის მარცვალი
დაფქვილი ქინძი
დაფქვილი ძირა
ცოცხალი ქინძი
ზაფრანა
ნიორი
მწვანე წიწაკა
ძირას მარცვალი
ზეთი
(გარამ მასალა .. თუ მოგეპოვებათ)
ღრმა ჭურჭელში ჩავასხათ ზეთი , ცხელ ზეთში ჩვყაროთ გარამ მასალა , ძირას და მდოგვის მარცვალი და ვურიოთ 2 წუთი, დავამატოთ დაჭრილი ხახვი , მოვშუშოთ დავუმატოთ მარილი ცოტაოდენი და ზაფრანა , გატარებული ნიორი დაფნა 3,4 ც და დაჭრილი მწვანე წიწაკა გემოვნებით, ბლენდერში გავატაროთ მიწისთხილი და ქოქოსი და დავამატოთ . ნელ ცეცზლზე გავაჩროთ სანამ არ გამოშრება ცეცხლზე ..მირებულ მასას დავამატოთ იოგურტი , დაფქვილი ქინძი , დაფქვილი ძირა და პატარა ნაჭრებად დაჭრილი ქათმის ხორცი ,,,გავაჩეროთ დაბალ ცეცხლზე რომ ჩაიშუშოს დააფარეთ სახურავი .(თუ ხორცი ვერ ასწრებს მოხარშვას ანუ ძალიან გამოშრება შეგიძლიათ დაამატოთ ცოტა წყალი). ხორცი რომ მოიხარშება კერძს მოვაყაროთ ცოცხალი ქინძი , მარილი...
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment