ინდური სამზარეულო

ინდური სამზარეულო

Sunday, May 15, 2011

Navratan Korma

2,3ც -კარტოფილი
2,3ც -სტაფილო
150გრ - მწვანე ლობიო
150გრ- ყვავილოვანი კომბოსტო
 50გრ -სოკო
3,4 თავი - ხახვი
3ფ - დაფნა
1ს/კ -ძირა
1ს/კ -ნიორი
2ც -მწვანე წიწაკა(ან თქვენი გემოვნებით)
1ს/კ - დაფქვილი ქინძი
 1ს/კ -კვლიავი დაფქვილი
100გრ (პანირი)ანუ უმარილო ყველი უცხიმო
100გრ- მიწისთხილი, ნუში, ქიშმიში.(ერთად სულ 100გრ)
100გრ - ნაღების კრემი
1ჩ/კ -ზაფრანა
1ს/კპილპილი
ცოტაოდენი ცოცხალი ქინძი და ბროწეული
მარილი გემოვნებით
ზეთი
წყალი


პატარა კუბიკებათ დავჭრით კარტოფილი, სტაფილო , ლობიო და კომბოსტო და ეს ყველაფერი ერთად მოვხარშოთ ..ავადუღოთ 1 ჭიქა წყალი ჩავყაროთ სოკო და დაწრილი ხახვი , მოვხარშოთ და ეს მასა დავატაროთ  ბლენდერში .ტაფაზე დავასხათ ცოტა ზეთი  ჩავყაროთ დაფნა , ძირა , ნიორი და მოვშუშოთ ჩავამატოთ ბლენდერში გატარებული  ხახვი , მწვანე წიწაკა , ქინძი , კვლიავი, დავასხათ 1 ჭიქა წყალი და ვადუღოთ.. შევურიოთ მოხარსჰული კარტოფილი , ლობიო , სტაფილო და კომბოსტო. ერთად ჩავშუშოთ...დავაყაროთ კუბიკებათ დაჭრილი  ყველი , ზაფრანა ,,მიწისთხილი ,ნუში, ქიშმიში , მოვაყაროთ პილპილი მარილი ..ვადუღოთ ცოტახანს მოვასხათ კრემი .. გამორტვიდან2 წუთით ადრო მოვაყაროთ ბროწეული და ცოცხალი ქინძი...

ვიდეოში უკეთსად ნახავთ...